Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt. Het jaar 2019 is goed op gang gekomen en is alweer 2 maanden oud. Nog een paar dagen en we hebben het eerste kwartaal erop zitten. Er komen berichten langs over het World Mobile Congress in Barcelona, Cisco Live in dezelfde plaats en Mitel Next in Londen. Tijd om dan ook maar eens te melden wat er allemaal bij MEcom Consulting gebeurt. Om te beginnen stond de eerste maand van het jaar (en de laatste maand van 2018)  in het teken van het wisselen van 1000 SIM-kaarten. Hard werken dus, maar er was ook ruimte voor ontspanning. Want de opdrachtgevers van twee projecten zochten ook wat ontspanning. Dat resulteerde in een kick-off met aansluitend skiën in Snowworld en een rondvaart door Amsterdam tijdens het Light Festival. Er was ook een kick-off van het jaar bij de BTG in Sociëteit De Witte in Den Haag. Een mooie middag met interessante onderwerpen. Een bezoek aan Integrated Systems Europe in de RAI mocht ook niet ontbreken. En hoewel de ICT-branche (nog) niet zo sterk was vertegenwoordigd was het een interessante beurs. Vooral op het gebied van outdoor schermen leek het er wel om te gaan wie de grootste had. Zoals u ziet interessante twee maanden en er komen er nog meer. Want de projecten waarbij ik betrokken ben gaan nog voor reuring zorgen.

Alweer 2 maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *