Op 13 juni vond de jaarlijkse meeting plaats van de BTG in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en MEcom Consulting was er bij.


De dag werd om 9.00 uur geopend door dagvoorzitter Danny Frietman, Eric Rey (voorzitter BTG) en Ton van der Gaat (voorzitter STN). Vervolgens hield Bas van der Lans een wervelend verhaal over digitale slagkracht, waarna een drietal praktijkcases werden gepresenteerd. Het business event kende een eigen dagvoorzitter, Frits Huffnagel. Het begon met een verrassende presentatie over de “auto met motor op lucht”, de Air Pod 2.0 die rijdt op perslucht. Wordt dit een concurrent voor de elektrische auto? Verder waren er enkele presentaties en waren er pitches van de k
andidaten voor de Young ICT Professional (gebruikers), Young ICT Professional (leveranciers) en de ICT/Telecom Manager van het jaar. Drie maal drie pitches verdeeld over de dag. ’s Avonds vonden de uitreikingen plaats tijdens het uitstekende diner. Bij de gebruikers won Tom van Kooten van ProRail en bij de leveranciers ging Ruben Delil van IamProgrez met de award naar huis. De belangrijkste prijs is die van de ICT/Telecom Manager van het jaar. Genomineerd waren Angelique van Nieuwburg van Artsenfederatie KNMG, Richard Kamman van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie en John Tomatala van Slachtofferhulp Nederland. De laatste was door mij aangemeld en wel met een speciale reden. Tijdens mijn werkzaamheden voor Slachtofferhulp kwam John binnen als nieuwe manager. Wat ik in dat jaar heb zien gebeuren was bijzonder. Hij heeft van een schuchtere afdeling met dito medewerkers, maar die over veel expertise beschikten, een afdeling gemaakt met zelfverzekerde medewerkers. En heel belangrijk: het waren zelfde mensen! Hoe een ICT manager het verschil kan maken! John werd tweede. Richard Kamman streek met de overwinning en mocht de award 2018 in ontvangst nemen. Dat hij een sterke kandidaat was wist ik uit ervaring toen Richard ICT manager was in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Daar heb ik een strategieproject mogen uitvoeren aangaande telecommunicatie en unified communications, gericht op het nieuw te bouwen ziekenhuis. Vanuit MEcom Consulting gaan de felicitaties uit naar alle drie de kandidaten, want je staat niet zomaar in de finale. Maar extra felicitaties gaan natuurlijk naar Richard Kamman als beloning voor het in korte tijd opzetten van een compleet nieuwe ICT-organisatie in een volledig nieuw Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie

BedrijfsTelecommunicatieGrootgebruikers delen awards uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *