Voor het derde achtereenvolgende jaar mocht ik als jurylid innovatieve projecten, game-changing marketingstrategieën en succesvolle bedrijven en concepten beoordelen uit de wereld van de telecommunicatie. Op 15 november vond de uitreiking plaats van deze prestigieuze awards in het Zalmhuis in Rotterdam.

De winnaar van de ‘Best Cloud Communications Project‘ is geworden Adatum ICT & Telecom met hun project bij Warchild. Andere genomineerden waren X KNNS, Het Nieuwe Telefoneren, Bel Business Centre en Féju Automatisering. In de categorie ‘Best UC Project‘ won Gflex met hun project Five City Spa. Hier waren de andere genomineerden Ask Roger!, NexxtCom, Dutchtel en ClearICT. De winnaar van de ‘Best Mobile Project‘ award is Mondicon met hun project bij Sky Sports. Hier waren de concurrenten voor de ward CHEERIOT, Combird, Kremer ICT en IT Pro.

Als jurylid mocht ik de prijs uitreiken voor de ‘Best Contact Center Project‘ aan Hoogenboom van Ginkel voor hun project voor Bibliotheekservice Passend Lezen. Zij gingen bij de beoordeling GROSC, Nemesys, Helder ICT & Telecom en Cloudoe voor. Phact ging met hun project bij Lassche en Keizer met de prijs naar huis in de categorie ‘Best IoT Project‘. M2M Services, IoT Company, KPN en Simpoint waren de andere genomineerden. In de categorie ‘Best Video Communications Project‘ won WeSeeDo met hun project Hallo Dokter, de andere genomineerden TCIP, QConference en Lammerink Telematica waren de andere genomineerden.

In de categorie ‘Best Specialized Partner‘ werden bedrijven/organisaties geëerd die zich op een bepaald gebied hebben onderscheiden. Hier won XRC Services voor hun specialisatie in Horeca & Retail en het ontzorgen van de bedrijven in die sector. Eveneens genomineerd waren BST Group, Frontline, NCT Groep en Fieber. Als laatste noem ik hier de ‘Spotlight Award’ voor bedrijven die zich door hun focus, strategie en/of ondernemerschap zich hebben onderscheiden. Hier ging QNP met de prijs naar huis. Zij hebben ruim 4 jaar terug tijdens de crisis het roer omgegooid en juist geïnvesteerd in plaats van alleen maar bezuinigd. Het heeft geresulteerd in het bedrijf dat er nu staat. Andere genomineerden waren hier Logicomm, BTC en Adatum.

 

Het was een amusante en feestelijke avond, georganiseerd door Magenta Publishing, onder andere uitgever van TeleBusinessMagazine, waarin ik ook een maandelijkse column schrijf. De avond werd aan elkaar gepraat door Jeroen Smits, bekend van tv.

MEcom Consulting feliciteert alle genomineerden en uiteraard alle winnaars.

MEcom Consulting jurylid Telecom Inspirience Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *