NiVo network architects vertegenwoordigd bij Avaya’s Connected Health 2017

 

MEcom Consulting en de zorgsector zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dat begon al in 1986 toen vanuit Utrecht de accountmanager van PTT Telecom werd ondersteund door ondergetekende. Ook later zelf als accountmanager behoorde de zorgsector tot één van de branches waarop de focus was gericht. Als onafhankelijk consultant vanaf 1994 had de zorgsector speciale aandacht.

Connected Health 2017 van Avaya op 13 juni jl. was een niet te missen event.

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg, in Nederland en wereldwijd, gaan snel en zijn noodzakelijk om een antwoord te geven op de demografische, gezondheids- en technische ontwikkelingen. Dave O’ Shaughnessy nam ons mee in deze ontwikkelingen.

Ayava liet zien hoe dit bedrijf de zorgsector faciliteert met verschillende technische oplossingen. Met presentaties en demonstraties werden we meegenomen in het proces van business requirements naar implementatie.

Dat laatste werd bekrachtigd door Peter Bak, CIO van het Humber River Hospital in Toronto. Hij liet zien hoe in de dagelijkse praktijk ICT een daadwerkelijke bijdrage levert aan de kernactiviteiten van het ziekenhuis. In lijn hiermee valt ook te denken aan de drone die de Technische Universiteit Eindhoven heeft ontwikkeld, dicht bij het primaire zorgproces.

Het was een informatieve en inspirerende bijeenkomst. En MEcom Consulting was er bij!

 

Marcel Ederveen, senor consultant

MEcom Consulting, verbonden aan NiVo network architects

MEcom Consulting en de Zorgsector, een lange geschiedenis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *