Op 1 februari bestond MEcom Consulting één jaar. Het eerste jaar was een succesvol jaar. Op 28 februari werd het project bij Van Gansewinkel succesvol afgesloten. Er kon worden teruggekeken op het aanbesteden van vaste en mobiele telefonie, het implementeren hiervan inclusief het wisselen van circa 1000 SIM-kaarten door het hele land. Op 30 december werd het project bij Slachtofferhulp Nederland afgesloten. Het aanwezige telefoonsysteem is geüpgraded, er is een nieuwe provider voor vaste en mobiele telefonie geselecteerd en uiteindelijk geïmplementeerd. Ook hier weer een wisseling van SIM-kaarten. Daarnaast is er een multimediaal customer contact applicatie gekoppeld aan de bedrijfstelefonie, is de openbare infrastructuur ingrijpend vereenvoudigd en zijn kwaliteitsklachten in de vaste telefonie, na twee jaar zoeken, opgelost. Tevens is een vooronderzoek naar Skype-for-Business uitgevoerd bij Universiteit Utrecht en is een vergelijkbaar onderzoek gestart bij Universiteit Leiden. Zoals gezegd, een succesvol jaar voor MEcom Consulting en we zien 2017 met vertrouwen tegemoet.

MEcom Consulting bestaat 1 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *