Op 16 november vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Telecom Inspirience Awards, een waardering voor initiatieven en innovaties in de telecom-branche. Ook dit jaar mocht ik als jury-lid fantastische inzendingen beoordelen. In het Zalmhuis in Capelle a/d IJssel werd het feest gevierd van innovatie, vakmanschap en durf.

Tijdens het gala werden Easy Office Online (best cloud communications project), Ask Roger! (best contact center project en best vertical partner), Kreuze (marketing award), Score Telecom (best mobile project), Lely (best IoT project), Telecom Service (best UC project) en M2M Services (rising star). Cor Heide van Lydis ontving de Lifetime Achievement Award.

De lat ligt hoog en daagt de leveranciers uit om volgend jaar projecten van nog hogere kwaliteit in te dienen. De jury, de redactie van TBM Magazine en uitgever Magenta Publishing kijken er naar uit.

winnaars-tia2016

MEcom Consulting is trots op de winnaars van de Telecom Inspirience Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *