Het spel is weer op de wagen: in de caterogiĆ«n ‘Best Cloud Communication Project’, Beste Contact Center Project’, ‘Best IoT Project’, ‘Best UC Project’en ‘Best Mobile Project’ dingen weer veel Telecom Resellers mee naar de award die wordt uitgereikt aan de winnaars.

Daarnaast worden de ‘Vertical Award’, ‘Rising Star Award’ en de ‘Marketing Award’ uitgereikt.

De feestelijke uitreiking vindt plaats 16 november 2016 in het Zalmhuis in Capelle a/d IJssel bij de Van Brienenoordbrug. De genomineerden zullen daar onder het genot van een heerlijk diner met bijbehorende drank de presentaties aanhoren en vervolgens de uitslag horen die de juryleden met elkaar hebben bepaald.

Voor het tweede jaar is MEcom Consulting gevraagd zitting te nemen in de jury vanwege de uitgebreide marktkennis, de ervaring in deze projecten en de jarenlange ervaring in de telecombranche om zodoende een afgewogen oordeel te geven.

De Telecom Inspirience Awards zijn een initiatief van Magenta Publishing, uitgever van de vakbladen TBM, K&E, Connexie en TelecomMagazine en organisator van verschillende events binnen dit vakgebied.

MEcom Consulting voor het 2e jaar in de jury van de Telecom Inspirience Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *